Devigo Ateliers

Organisatie

Devigo Ateliers is een platte organisatie met zeer korte lijnen. Al onze professionele en gedreven medewerkers zijn multifunctioneel inzetbaar waardoor wij flexibel en doelgericht kunnen werken.

Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij willen graag lange termijn relaties aangaan wat in een win/win situatie voor beide partijen moet resulteren. Wij stellen ons zeer praktisch op en vinden vertrouwen uitermate belangrijk in een relatie.

Door de combinatie van onze productiefaciliteiten in Nederland en onze eigen productie in Tunesië kunnen we met verschillende kostenstructuren werken waardoor Devigo Ateliers in staat is alle segmenten in de markt te bedienen.

 

Devigo Ateliers is lid van VNGA. 

VNGA Ateliers leveren kwaliteit en maatwerk!

  • VNGA leden werken met vaste VNGA leverings- en betalingsvoorwaarden.

  • Uw opdracht wordt behandeld volgens de ‘VNGA handleiding vervaardigen gordijnen, een procedure die alle VNGA leden met elkaar hebben afgesproken.

  • Kwaliteit in elk opzicht.

  • De VNGA heeft namens haar leden de Intentieverklaring Gordijnstoffen ondertekend. Deze is tot stand gekomen door een goede samenwerking van het CBW met de VNGA en Nederlandse gordijnstoffenleveranciers.

 

 Logo VNGA