Home / SERVICE / Devigo Ateliers - Binnenhuis architect

BINNENHUIS ARCHITECT

Als binnenhuisarchitect heeft u over het algemeen geen winkel waarin u uw ideeën ten aanzien van interieurconfectie aan uw klant  kunt tonen. Wij komen u hiermee met Studio Devigo tegemoet. In onze showroom kunt u met uw klant diverse stoffencollecties, accessoires en confectiemethoden bekijken.

Wij hebben binnen ons atelier een speciale afdeling voor de exclusieve & creatieve producten en zijn trendsettend en innovatief op het gebied van raamdecoratie. Tevens beschikken de medewerkers van deze afdeling over een zeer grote stoffenkennis zodat wij over het algemeen de meest exclusieve en delicate stoffen kunnen verwerken. Uiteraard eerst na een zorgvuldige controle op de geleverde stoffen.

We gaan echter verder dan de meeste gordijnenateliers. We hebben een zeer groot aanbod aan exclusieve confectiemethoden. Acht verschillende typen vouwgordijnen op een eigen zeer compact en betrouwbaar systeem en twee verschillende soorten paneelgordijnen. Wij denken desgewenst met u mee voor het beste resultaat en hebben van bepaalde confectiemethoden voorbeelden te leen.

Daarnaast kan Studio Devigo u van dienst zijn met het inmeten, offertes opstellen, maken en plaatsen van de door u en uw klant gekozen producten. Dit alles gebeurd met de grootst mogelijke service, discretie en kwaliteit. Uw klant heeft desgewenst het idee dat onze medewerkers uw medewerkers zijn.